23. januar 2009

Nord-norgeeeeee

Mandag 12. Januar startet vi fra Stavern på nord-norge turné. Da hadde vi vært på Fredtun fhs noen dager, og hatt undervisning. Første stopp på veien var Rødde fhs, som vi overnattet på første natta. Etter 11 timer i bil, hadde guttene en liten intimkonsert for noen av elevene på rødde før vi kunne legge oss, herlig! Neste dag startet vi avgårde til Leirfjord, som er et lite fint sted utenfor Nesna. Her hadde vi trippeljobb på en dag, og det var morro! Dette var den mest hektigste dagen vi hadde, og vi måtte stå opp kl 6 for å rekke ei ferge som gikk litt før 8. Vi kunne ikke klare å kjøre feil, sa faren i huset, og vi så for oss å finne frem til fergeleiet, men den gang ei.. Vi klarte nok å kjøre forbi, og måtte snu. Og når vi kom frem til fergeleiet, så vi båten som kjørte pent og rolig vekk fra kaia. Så da ble det dans og aerobic på fergeleiet med John som ledet an.



Vi kom oss etterhvert til den videregående skolen på Nesna, og hadde både undervisning om Identitet og Integritet, og konsert for hele skolen. Så kjørte vi tilbake til Leirfjord, og hadde undervisning og konsert for konfirmantene, og endte kvelden med å være med på Lagsmøte! En fantastisk dag, som endte med at man sovnet fantastisk fort på puta den kvelden.



Vi kjører videre neste dag, og ankommer Rognan! Her møter vi en ivrig konfirmantgjeng som er lutter øre under både undervisningen og konserten. Her avsluttes kvelden med kake og saft, og det var noe som falt i smak hos de fleste!

Bodø er neste stopp, og heldigvis ikke så langt unna. Her møter vi Kristian Kylling, og får bo i en fin leilighet. Churchill er et fett opplegg som ledes av ungdommen, og her er vi så heldige å få være med å ha en super kveld sammen med dem. Lovsang, andakt, konsert og sang er noe av det som fyller denne kvelden.



Dagene går fort, og vi begynner å nærme oss det jeg vil si er skikkelige nord-norge, men før vi gjør det kommer vi til Bardu, i Troms. Her bor vi på Soltun soldathjem et par netter. Vi jentene i teamet drar til polarbadet, mens guttene blir igjen på hjemmet og øver. på grunn av en avlyst jobb, har vi fri noen dager, og bestemmer oss for å dra til Tromsø. Her overnatter jentene hos min kjære tante, og guttene sover på lagshuset midt i byen.

Onsdagskveld går vi ut for å spise, og ender opp på steakers! Her har vi en helaften med biff, nydelige poteter av alle slag, løkringer, ja alt du kan tenke deg! Og det ble ikke noe verre med Creme Boule og brownie med is og sjokoladesaus. Nydelig! Kjempefin kveld!
Neste dag besøker vi Polaria, der vi får se film fra Svalbard, mange forskjellige fisker vi har i dette herlige landet, og så fikk vi se når de matet selene og trente dem. Det var morro..
Vi kjørte tilbake til Bardu etter et godt måltid, og sitter nå på Soltun Soldathjem. I morgen er det full fres på Skjold militærleir med konsert for armyboysen. Morgenen etter dette er det ALTA!!!!
Følg med på alt det spennende som skjer her!

Fred til folket! Og masser av kjærlighet!

Ingen kommentarer: